Veilig en vertrouwd winkelen

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Van 8:00 tot 17:30 telefonisch bereikbaar

Gratis bezorgd vanaf 50 euro

Highlights

Klantenservice

088 - 6266640

Wie zijn wij?

Meest verkochte producten

Stroomkabel kopen?

Welk apparaat kan er nu zonder stroom werken? Of het nu gaat om een sever, een computer, een laptop, ipad, lamp, koelkast, televisie of bijvoorbeeld een radio. Zonder stroom werkt het niet! Het is daarom essentieel dat er een goede stroom kabel aan het apparaat wordt gekoppeld om vanuit het stopcontact stroom te krijgen. Zo kan je de mooiste films bekijken, heerlijk naar de radio luisteren en genieten van de sfeerverlichting.

Klik hier om direct een stroomkabel te selecteren

Waar koop je goede stroomkabels?

Bij ons zie je direct het uitgebreide assortiment van voedingskabels en ook wat hiervan de prijs is. Alle aangetoonde voedingskabels zijn van hoge kwaliteit en worden aangeboden tegen een eerlijke prijs.

Een stroomkabel nodig?! De kabel der kabels!

Wij zijn een speciaalzaak op het internet welke zorgt voor de levering van hoogwaardige en kwalitatieve kabels. Je kan snel en eenvoudig een bestelling plaatsen in de webshop. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je altijd contact opnemen met de service desk. Het is zo dat je op de zuster websites van Kabelvinder.nl nog veel meer andere kabels dan een stroom-kabel kunt kopen. Neem daar dus ook gerust een kijkje als je bijvoorbeeld een usb kabel of een audio kabel nodig hebt!

Ontdek vandaag nog welke verschillende kabels je bij ons kan kopen